Stories of Progress | Audi Norge

Stories of Progress

Audi ser muligheter der andre ser begrensninger. Slik former vi fremtidens mobilitet gjennom å tenke nytt og bidra til fremskritt. Les mer om hvordan Audi er en pådriver innen teknologi, design, bærekraft og livsstil. Bli inspirert av våre historier om fremskritt – Stories of Progress.

Vil du følge med på fremskrittene?

 

Audi internasjonalt

Paris Motor Show

Paris Motor Show samler produsenter fra hele verden for å presentere sine nyeste modeller, teknologier og visjoner for fremtidens mobilitet. Fra konseptbiler til de nyeste produksjonsmodellene – arrangementet gir et omfattende innblikk i bransjens trender og innovasjoner.

14 October 2024 - 20 October 2024

Paris

Greentech Festival Singapore

Greentech-festivalen, som kommer fra Berlin, har etablert seg globalt. På steder som Singapore kommer pionerer og visjonære sammen for å presentere innovative ideer og innovasjoner for en ny, mer bærekraftig livsstil. Audi har fulgt festivalen som utstiller, deltaker og global partner siden 2019.

21 October 2024 - 22 October 2024

Singapore

Greentech Festival Los Angeles

Greentech-festivalen i Los Angeles opererer under mottoet "Business as usual is dead". Oppgaven: Bærekraft er ikke bare viktig for planeten vår, men gir også god forretningsmessig mening. På historiske Avalon Hollywood samles visjonære og ledere for å diskutere fremtiden til den bærekraftige økonomien.

14 November 2024 - 15 November 2024

Los Angeles